ЦНАП ВІДНОВЛЮЄ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ІЗ ДОТРИМАННЯМ ПЕВНИХ ОБМЕЖЕНЬ!!!

Центр надання адміністративних послуг відновлює свою роботу у звичайному режимі, але з дотриманням певних карантинних заходів.

Звертаємо увагу відвідувачів, що робота Центру організовуватиметься з дотриманням рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України та вимог Постанови головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 № 16, а саме:

  • працівники та відвідувачі допускатимуться до приміщення тільки в респіраторі або захисній масці;
  • прийом здійснюватиметься виключно за попереднім записом з дотриманням часового інтервалу, який дозволяє виключити контакт між відвідувачами;
  • очікування повинно відбуватися ззовні приміщення з дотриманням соціальної дистанції - 1,5 м.;
  • одночасне перебування відвідувачів дозволяється з розрахунку не більше однієї особи на 10 квадратних метрів площі зали обслуговування;
  • дистанція між місцями надання послуг має становити не менше 1,5 метрів.

На вході до приміщення Центром організовано місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками.

У приміщенні Центру запроваджено постійне вологе прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів та регулярне провітрювання (щодня з 11.45 до 12.00 - дезінфекція приміщення).

За попереднім записом Центром будуть надаватись всі адміністративні послуги відповідно до затвердженого переліку.

Також в умовах дії обмежувальних заходів просимо відвідувачів Центру для отримання консультації звертатись виключно за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку.

Для отримання консультацій та запису на прийом звертатися за номером телефону ☎ (03854) 4-98-12 або електронна пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Закликаємо громадян міста утриматися від відвідування Центру при симптомах ГРВІ, грипу чи коронавірусу.